Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Feladat

Főoldal » Középiskola » Kémia
418
Csatoltam kepet! NAGYON SZEPEN KERLEK SEGITSETEK
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
`ρ=M/V_m`
`V_m = V/n` = `24,32 dm^3`
`V_m = (RT)/p` = `(8,314*(20+273)K)/p`
`p = (RT)/V_m` = `(8,314*(20+273)K)/24,32 = 100,16 kPa`
`ρ=32/100,16 = 0,3195g/(dm^3)`
0