Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Téglatest felszíne, térfogata

Főoldal » Középiskola » Matematika
332
Számítsd ki a téglatest felszínét, ha térfogata 6720 m³, éleinek aránya 3:5:7! Számítsd ki a testátlójának hosszát!

Köszönöm előre is a segítséget! :)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Téglatest, felszíne, térfogata
-1
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
3x*5x*7x=6720
105*x=6720
X³=64
X=4
a=12, b=20, c=28
12²+20²+28²=d².
D=36,44 cm
1