Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika 9.o.

Főoldal » Középiskola » Matematika
325
1. ab+bc
2. x²y-xzy
3. 6-12x
4. 14zⁿ-21zⁿ-²
5. 14x²y²z²-21xy²z²+35xyz²
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika
-1
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1. ab + bc = b ( a + c )

2. = xy ( x + z )

3. = 6 ( 1 - 2x )

4. = 7 zn-2 ( 2 z2 - 3 )

5. = 7 xyz2 ( 2xy - 3y + 5 )
Módosítva: 5 éve
0