Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
480
Egy háromszög oldalai 20 cm, 18 cm, és 34 cm hosszúak. Milyen arányban osztják a belső szögek szögfelezői a szemközti oldalt?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

18:34=9:17 a 20 cm-est
20:34=10:17 a 18 cm-est
18:20=9:10 a 34 cm-est
0