Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek szöveges egyenletmegoldás!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
723
220 g 12%-os cukoroldathoz 80g vizet öntünk. Hány százalékos oldatot kapunk?

Köszi a segítséget!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sos
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
12=x/(220)*100
z=26,4/(220+80)*100=8,8%

8,8%-os oldatot kapunk.
1