Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek hasonlóság

Főoldal » Középiskola » Matematika
362
Határozd meg a b' és a c oldalak hosszát, ha a = 112cm, b=15cm,q'=27cm és c'=21 cm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Mi az a q' ???
0

Bocsánat a q helyett a' elütöttem
Módosítva: 5 éve
0

b=150 cm -rel is nagyon csúnya, de ez legalább létezik!
1