Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika 7.o.

Főoldal » Általános iskola » Fizika
625
A nyesőolló nyelére a forgástengelytől 14 cm-re,28N erőt fejtünk ki.Mekkora erő hat a faágra ,ha a vágóél 3 cm-re van a forgástengelytől?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
14*28=3*x⇒x=14*28:3=130,6666666 N erő
1