Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi S.O.S

Főoldal » Középiskola » Matematika
400
Az ABCD téglalap BC oldalán lévő M pontról tudjuk, hogy BM:MC = 2:3. Határozd meg a BP távolságot és a DM szakasz
hosszát! Adatok: AB = 15 m, AD = 10 m.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Egy hasonló feladat alapján nem tudnád megoldani:
https://www.geogebra.org/m/p8vahvc4
-1