Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek SOS

Főoldal » Középiskola » Matematika
507
Oldd meg teljes négyzetté kiegészítéssel a következő egyenletek.
a) x^2+x=15
b) x^2+3x=28
c) x^2-12x+20=0
d) x^2+10x+16=0
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
1