Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség!!

Főoldal » Középiskola » Kémia
444
Levezetve!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1

x db 35-ös és 100-x db 37-es.

35x + 37(100-x) = `35.454*100`

35x+3700-37x = 3545,4

2x = 154,6

x = 77,3

77,3 % 35-ös és (100-77,3=)22,7 % 37-es.
0