Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika sos

Főoldal » Középiskola » Fizika
853
Mekkora a hossza annak az ingának, amelynek a lengésideje 2 s, ha a g= 9, 81 m/s2, gravitációs gyorsulás?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
T = `2pi*root()(l/g)`

l = `(T^2*g)/(4pi^2)` = `(2^2*9.81)/(4*3.14^2)` = 0,994 m
0