Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenlet

Főoldal » Középiskola » Matematika
420
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
egyenlet
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1

`9^x=3^(x^2+1)`

`3^(2x) = 3^(x^2+1)`

2x = `x^2+1`

`x^2-2x+1 = 0`

`(x-1)^2` = 0

x = 1

Ell:

`9^1=3^(1^2+1)`

9 = 9
1