Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika feladat SOS

Főoldal » Középiskola » Fizika
460
Hány J energiával egyenértékű 10 dkg tömeg?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika, energia, Középiskola
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
m = 0,1 kg

c = `3*10^8` `m/s`

E = `m*c^2` = `0.1*(3*10^8)^2` = `9*10^(15)` J
0