Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mennyit nyúlik meg 10kg tömeg hatására a 3500N/m rugóállandójú rugó?

Főoldal » Középiskola » Fizika
349
Előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
m=10kg⇒F=G=m·g=10·10=100N
D=3500N/m
F=D·x
x=F/D=100/3500=0,028m=2,8cm
Módosítva: 5 éve
0