Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hány centiméterre hat a forgástengelytől a 40N nagyságú erő, ha a forgatónyomaték 8Nm?

Főoldal » Középiskola » Fizika
391
Előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
F=40N
k=?
M=8Nm
M=F·k
k=M/F=8/40=0,2m=20cm
0