Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Gondoltam egy számra.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1025
Gondoltam egy számra. Ha a kilenceresét hozzáadom a számhoz, és az összeget elosztom 2-vel, a gondolt szám ötszörösét kapom. Melyik számra gondoltam

Egyenlettel felírni légyszives!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
7. osztály
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
A 2-re mert:
2x9=18
18+2=20
20:2=10
2x5=10



Módosítva: 5 éve
0

Itt pedig egyenletként
0