Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika sos

Főoldal » Általános iskola » Matematika
496
A trapéznak egy párhuzamos oldalpárja van, ha a két szára egyenlő akkor húrtrapéznak nevezzük! K= a+b+c+d T=(a+c)*m /2
Számítsd ki a trapéz kerületét és területét ha oldalai: a=8,4cm b=43mm, c=3,6cm d=55mm magassága: m=3cm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Vagy te nem jól írtad ki a feladatot, vagy eleve hibás (akarattal, vagy véletlenül)
0