Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika sos

Főoldal » Általános iskola » Matematika
439
A deltoid szomszédos oldalai egyformák, a és b betűvel jelöljük őket, K=2*(a+b), T=e*f/2 ahol e és f a deltoid átlói
Számítsd ki a deltoid kerületét és területét ha oldalai: a=15cm, b=56mm,
átlói: e=7cm, f=47mm
K=.............mm=.............cm=.............dm T=.............mm2=............cm2=...........dm2
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

Csatoltam képet.
0