Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika sos

Főoldal » Általános iskola » Matematika
321
Végezd el a mértékátváltásokat! 23cm+67mm=.....................mm 0,67kg+9,5dkg=..................dkg 0,5hl+45l=..................l=...................dl 5,5nap+10óra=.........................óra(h)
8,5 óra+35perc=.......................perc (min )
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0