Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szöveges feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
927
Legyen szíves valaki megcsinálni ezt nekem :)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a)
a=3
b=3
c=2

b) úgy lehetséges, hogy a téglatest belsejéből vettünk el egy kockát. vagy pedig az egyik olyan kockát vettük el, ami az egyik élen van rajta és nem sarok kocka.

c) az ábra ( a sárgával jelölt kocka azt jelenti, hogy az lett kivéve.

0