Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ma van a hatarido. Igazabol barmikor ra er ma, koszonom a segitseget elore is!

Főoldal » Középiskola » Matematika
420
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Nekiálltam
1

1)
x=5
y=1

2)
x=7
y=-5
1

Csatoltam képet.
1