Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

6 osztály

Főoldal » Középiskola » Matematika
308
Ha egy osztály tanulóinak száma 30 eből 18 fiú akkor a lányok száma az osztály tanulóinak. 1) 40% : 2) 50; 3)62,50% . x.y= 4) 75%
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
koszonom
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
40%
1

18/30= 0,6*100 =60 % fiúk tehát akkor 40% a lány .

Vagy :
30-18 =12/30=0,4*100= 40%
1