Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

6 osztály

Főoldal » Középiskola » Matematika
772
Három munkás egy munkát 12 nap alatt fejez be .Ugyanazt 4 munkás elvégezne.........nap alatt
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Koszonom elore is
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Tankönyv vagy munkafüzetbe van?
0

3 ember 12 nap alatt: 1 munka
3 ember 1 nap alatt: 1/12 munka
1 ember 1 nap alatt: 1/36 munka
4 ember 1 nap alatt: 4/36munka = 1/9 munka
3×12=4×x
36=4x /:4
X=9
Ellenőrzés:
3×12=36
4×9= 36
0