Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

6 osztály Arány százalék

Főoldal » Középiskola » Matematika
420
4) Ha 2/3=6/X akkor x = 5) Ha 5 kenyér 6 lej akkor nyolc kenyér ara .......lej
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Koszonom elore is
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
x=9
8 kenyer: 9,6 lej
1