Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

6 osztály Aránya százalék

Főoldal » Középiskola » Matematika
643
1) Az a=15 és a b=20 számok aránya . 2) 12 kg _ nak a 25% a egyenlő......k
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
koszonom
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1) Az a=15 és a b=20 számok aránya 3:4
2) 12 kg _ nak a 25% a egyenlő 3 kg
1