Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki megcsinálná nekem?! Megköszönném

Főoldal » Középiskola » Matematika
496
A nevem Bodnár Szabolcs, 2/10/7.osztály
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
520-nak a 15%-a az 78
480-nak a 28%-a az 134,4
2600-nak a 35%-a az 910

300-nak a 20%-a a 60
450-nek a 40%-a a 180
3280-nak a 25%-a a 820

14%-a a 70 az 500-nak
17,5%-a a 420 a 2400-nak
15%-a a 180 az 1200-nak
1

520x0,15 - 78
420x0,28 - 117,6
2600x0,35 - 910

6000:20 = 300
18000:40 = 450
82000:25= 3280

7000:500= 14
42000:2400= 17,5
18000:1200= 15
1