Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Oldd meg az A-ban derékszögű ABC-et

Főoldal » Középiskola » Matematika
485
b) m(c)= 45 fok és BC=12cm
c) m(b)= 60 fok és AC=15cm
d) m(c)=45 fok és AB=4 cm
e) m(b)= 30 fok és AB= 4√3 cm
f) m(c)= 60 fok és AC= 6√3
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Lehet, hogy a szögfüggvényeket nem érted, azért van a kérdésed? Nézd meg ezt a videót:
https://www.youtube.com/watch?v=lWfRzNGPBcY
és pontosabban fogalmazd meg, hogy mit kérnél? Mit nem értesz?
0