Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
348
Négyzet alapú csonkagula alapelei 10 es 4 cm, magassaga 8 cm. Mekkor a terfogata?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
V= (T+ T·t +t)·m/3
ahol T=a²=10²=100 cm², t=c²=4²=16 és m=8
Ezeket beírod és kiszámolod!
V=416 cm³
0