Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

8.osztályos matekba kérlek segítsetek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
468
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
lapátló képlete:  2 ·a= 2 ·11,5=16,26 cm
testátló képlete:  3 ·a= 3 ·11,5=19,92 cm
0