Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek hazi feladat? SOS 12-es?

Főoldal » Középiskola » Matematika
389
Csatoltam képet!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Egy hengert kapunk, melynek sugara 6 cm, a magassága 12 cm.

A = `2*r^2*pi` + `2*r*pi*m` = `2*6^2*3.14` + `2*6*3.14*12` = 226,19 + 452,39 = 679 `cm^2`

V = `r^2*pi*m` = `6^2*3.14*12` = 1357 `cm^3`
1