Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Trigonometrikus egyenletek

Főoldal » Középiskola » Matematika
465
Oldd meg az alábbi egyenleteket a valós számok halmazán!
A valós számok halmazán való megoldás azt jelenti, hogy a
megoldásokat radiánban kell megadni!
1.) 6tgx + 5 = 3tgx + 8
2.) 2sin² x + 3sinx - 5 = 0
3.) 2tg² x – 4tgx + 2 = 0
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0