Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
392
(x-2)(x+3)=0

(5x-2)(3x+3)(2x-6)=0

(4-x)(-0,25+x)=0

(0,4-x)(-0,125+x)(2x+1,26)=0

Ellenőrzéssel az összeset! :) Köszönöm ha segít valaki.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

Csatoltam képet.
0