Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tudtok segíteni

Főoldal » Általános iskola » Matematika
420
1 ,55 m = ….. mm, 1,5 dm2
= ……. cm2, 250mm = …….cm,

1,32 m3
= ……dm3, 3200 dm = ….......m, 1,3 kg = ….... g,
1,9q = ….... kg, 1500g = ….... kg, 1,9t = ….....q,
750 dag = …..... g,
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1 ,55 m = 1550 mm,
1,5 dm2= 150 cm2,
250mm = 25 cm,

1,32 m3 = 1320 dm3,
3200 dm = 320 m,
1,3 kg = 1300 g,
1,9 q = 190 kg,
1500g = 1,5 kg,
1,9t = 19 q,
750 dag = 7500 g, (dag = dkg)
1