Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizikalecke

Főoldal » Általános iskola » Fizika
1389
A kémiaszertárban az egyik üvegben 80 cm3 térfogatú, 96g tömegű higitott sósav van. Mekkora a sűrűsége?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Sűrűség = Tömeg / Térfogat = 96 g / 80 cm³ = 1.2 g/cm³
1