Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladatok

Főoldal » Általános iskola » Matematika
419
Valaki segít benne?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matek feladatok
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
f)
(c5/4) * (2c /5) = 2c6 / 20 = c6/10

(2x3/3) * (9x/8) = 18x4 / 24 = 3x4 / 4

(5z / 4) * ( - 3z2 / 10) = - 15z3 / 40 = - 3z3 / 8

(- 2u3 / 7) * (7u3 / 6) = - 14u6 / 42 = - u6 / 3
0