Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok. Nagyon fontos lenne! Kérlek segítsetek!

Főoldal » Középiskola » Matematika
300
Adott az ABCD szimmetriks trapéz.
nagyalap a=24cm, kisalap c=16cm szára b=12 cm.
Forgassuk meg a trapézt az alapjainak a felezőmerőlegese mentén.
Számítsd ki az így keletkezett forgástest felszínét és térfogatát!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

Csatoltam képet.
0