Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek, SOS Egyenes a. Lineáris függvény

Főoldal » Középiskola » Matematika
432
Új anyag nem tudok hozzá kezdeni sem.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Ha egy szál virág 90 Ft:
90 Ft / szál

akkor 3 szál virág:
3szál * 90 Ft/szál= 270Ft

akkor 15 szál virág:
15 szál * 90 Ft/szál= 1350 Ft

X szál virág:
x szál * 90 Ft/szál = X * 90 Ft
0