Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika sos

Főoldal » Középiskola » Matematika
381
Egy négyzet kerülete 22,4 cm. Számítsd ki az oldalát majd a területét!
( segítség: K=4*a, T=a*a )

3. Téglalap oldalai: a=5,6dm és b=34cm

Számítsd ki a kerületét és területét! ( segítség: K=2*a+2*b, T=a*b )
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0