Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika sos

Főoldal » Középiskola » Matematika
399
Határozd meg az a, b, c és d értékét, és írd a megfelelő helyre!

a=32,5+0,45*10 b) a=..........
b=236:100 – 1,56 c) b=..........
c=( -12) + ( -8) d) c=..........
d * 6=78 d=.........

A fenti eredmények ismeretében határozd meg
az e és f értékét! Írd le a számolás menetét is!

e = 4a – 3c e = .......
f= 10b + 2d f=.......
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A, 37
B, 0,8
C, (-20)
D, 13
E, 4×37-3×(-20)=208
F, 10×0,8+ 2× 13= 34
0