Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szinusz tetel

Főoldal » Középiskola » Matematika
319
Valaki segitene ebben a szamolasban? Koszonom.
1. a=12,3cm β=72⁰(fok) γ=63⁰(fok)
?=b,c,α
2. b=13,5cm c=10cm β=58⁰(fok)
?=α,γ,a
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Szinusz
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

Csatoltam képet.
0