Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika 8.osztály

Főoldal » Általános iskola » Matematika
466
Ha egy háromszög a, b, c, oldalaira igaz, hogy a+b-c=2 és 2ab-4=c2, akkor a háromszög:
a, derékszögű
b,hegyesszögű
c,tompaszögű
d,egyenlő szárú
e,szabályos

INDOKLÁS IS KELL!!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
geometria, Matematika, háromszögek
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a=b=c=2 esetén szabályos (E válasz)
0