Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
371
D) feladathoz kérnék segítséget. Előre is köszönöm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a = 2,5 cm
b = 32 mm = 3,2 cm
c = 0,58 dm = 5,8 cm
a + b > c
2,5 + 3,2 > 5,8
5,7 > 5,8
Nincs ilyen háromszög.
0