Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
355
Sziasztok. Az e) feladatban valaki tudna segíteni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A háromszög belső szögeinek összege 180°.
7+10+19=180
36=180
X=5°

Ellenőrzés
7×5=35
10×5=50
19×5= 95
35+50+95=180.
A megoldás helyes.
0