Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia sos

Főoldal » Középiskola » Kémia
373
Fejezd be annak a reakciónak az egyenletét, amelyik végbe megy. Jelöld a részecske
átmenetet is! Segítség: Mind a cink, mind a réz 2+ ionokat hoz létre az ilyen reakciókban. (5)

Cu + CH 3 COOH =

Zn + CH 3 COOH =
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
Csupán a cinkkel megy végbe a reakció:
Zn + CH3COOH = CH3COOZn + H2
0