Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Soshazi

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
694
1. Egy 52 lapos francia kártyából kihúzunk véletlenszerűen egyet. Mekkora a valószínűsége, hogy kört vagy ászt húztunk?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
52:4=13 kör és 4 ász van
(13+4-1):52=16:52=4/13 a valószínűsége
Azért vontam ki 1-et, mert 1 kör van, ami ász is.
1