Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

A megoldás kellene nekem elöre köszönöm

Főoldal » Középiskola » Matematika
401
f(x) =34x − 2

g(x) = x2 + x + 4

h(x) = −x2 + 3x + 1

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Ez csak 3 függvény. Mi a feladat szövege?
0