Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

"Mikor hal meg egy ember?" - fogalmazás

395
Sziasztok.
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy fogalmazást kell írnom erről a témárol: "Mikor hal meg egy ember?"
Nem tudom, hogyan fogjak hozzá, mert nekünk nem tanították a fogalmazásnak az írását, általánosban..
Ha valaki esetleg tudna segíteni, nagyon hálás lennék és megköszönném neki. A terjedelemnek egy A4-es oldal kell, hogy legyen.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
irodalom, fogalmazás, Mikor hal meg egy ember?
0
Középiskola / Irodalom

Válaszok

2
Hogy mikor hal meg egy ember? Erről a témáról éjt-nappalt követően lehetne gondolkodni, és a válasz, mondhatni, reális. A legtöbb embert betegségek ölik meg, balesetek, de hogy valójában mikor hal meg, afelett egy másik ember ítélkezik. (kezdhetnéd így)
A folytatás: Itt valójában arra gondoltam, hogy az ember abba hal bele a leginkább, amikor a szerette becsapja, megbántja, elhagyja, vagy valamiféle csalódás éri.
Az, hogy egy fogalmazást hogy kell megírni, nagyon is egyénfüggő, hogy Te hogy fogalmazol, és a Te stílusod milyen.
Írd azt, ami szívből jön, nagyon figyelj a helyesírásra, szóismétlésre, tagolásra, és persze a szókincsre.

0

Erdekes kerdes.
Ha valaki meghal,akkor csak o megy el?Nem,a szeretteiben/barataiban is meghal egy resz.Megbantja valaki,aki fontos neki? akkoris meghal egy resze,es ez addig folytatodik,amig a lenye teljesen elhal,az erzeseit mar nem fogja figyelembe venni,es lecsuszik,mint a drogosok/alkoholistak.Eld ugy az eleted,hogy elmondhasd a vegen,hogy semmit sem bantal meg,nem halunk meg ebben az esetben,csak a testunk,de szellemisegunk tovabb el az altalunk ismert emberekben,gyermekeinkben,ha valami nagyot tettunk (mondjuk felfedeztunk valamit) akkor az egesz emberiseg emlekezni fog rank,mint a nagy koltokre,irokra.De ha semmit nem csinaltal eletedben,akkor minek elsz? Lehet a halal megvaltas is ilyen esetben,vagy ha egy nagyon idos ember mar nem birja agat,forgatjak akkoris is megvaltas,mivel mar semmi kedve az elethez,es belul mar reg halott,lathatta meghalni a szeretteit.Kb ezt lehet kifejteni megjobban,remelem adtam tampontokat,nyugodtan peldalozhatsz is,a magyartanarok imadjak
0