Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
362
Sziasztok tudnátok ebben segíteni
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A kosár térfogata: 12 l
A tanulók becslésének átlaga:
(3 * 5 + 3 * 6 + 6 * 8 + 1 * 9 + 6 * 10 + 1 * 15) / 20 = (15 + 18 + 48 + 9 + 60 + 15) / 20 = 165 / 20 = 8,25 l

A eltérés: 12 - 8,25 = 3,75 l
0