Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
309
Képet csatoltam, előre is köszönöm a segítséget!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`cos2x` = `root()(3)/2`

2x = `pi/6+2kpi` és 2x = `(11pi)/6+2kpi`

x = `pi/12+kpi` és x = `(11pi)/12+kpi`, ahol `k in ZZ`




`sin3x` = `root()(2)/2`

3x = `pi/4+2kpi` és 3x = `(3pi)/4+2kpi`

x = `pi/12+(2kpi)/3` és x = `pi/4+(2kpi)/3`, ahol `k in ZZ`.
0