Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika1

Főoldal » Középiskola » Fizika
424
Sziasztok valaki legyen szíves letudná írni nekem egy papír lapra ezt a feladatot,hogyan lehetne megoldani? Nagyon köszönöm előre is a segítséget!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
m = 80 kg (opcionálisan változtatandó!)
c = 300000 km/s = 3 * 105 km/s = 3 * 108 m/s
E = ?

E = m * c2 = 80 kg * (3 * 108 m/s)2 = 80 kg * 9 * 1016 m2/s2 = 720 * 1016 kg*m2/s2 = 7,2 * 1018 J
Módosítva: 5 éve
0